Dezamăgire printre creștinii care cred că Dumnezeu nu doarme: El a ațipit puțin

Teologii români au făcut o descoperire șocantă care infirmă tot ce de știam noi despre Dumnezeu. Contrar părerii larg acceptate că Dumnezeu nu doarme niciodată, există dovezi clare că săptămâna asta El ar fi ațipit un sfert de oră. Din nefericire, moțăiala s-a suprapus cu momentul în care El trebuia să pedepsească niște criminali pe care justiția pământeană coruptă i-a făcut scăpați.

Printre criminalii nepedepsiți se află și un șofer român, care a călcat cu mașina doi copii pe o trecere de pietoni și a scăpat fără să stea măcar o zi de pușcărie, fiind declarat nevinovat de către judecătorul căruia i-a dat șpagă. Nimic deosebit până aici, ca de obicei criminalul a plecat acasă zâmbind, în timp ce rudele victimelor s-au resemnat la gândul că Dumnezeu nu doarme. Însă nu mică le-a fost mirarea observând că șoferului nu i se întâmplă absolut nimic rău, ba dimpotrivă: imediat ce a ieșit din tribunal, criminalul a jucat la Loto și a câștigat 50 de mii de euro, plus o vacanță în Tenerife pentru două persoane!

Papa Benedict al XVI-lea a sărit imediat în apărarea lui Dumnezeu, căruia i-a găsit scuze: „Trebuie să înțelegem că Dumnezeu era foarte obosit, fiindcă practic stă treaz de-o veșnicie. O dată a adormit și El două minute și toți începeți cu nemulțumirile! De Budha de ce nu zice nimeni nimic?”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
28 noiembrie 2011 16:20

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult