Dezastru demografic! Până în 2020, numărul cocalarilor îl va depăşi pe cel al românilor

Insitutul Naţional de Statistică atrage atenţia că românii riscă să devină minoritari în propria ţară. Dacă până nu demult principala teză era că românii vor fi depăşiţi numeric de ţigani, cele mai recente date INS prevestesc o situaţie mult mai dramatică: românii vor fi depăşiţi la număr de cocalari până cel târziu în 2020.

“Cocalarismul este ca o boală care se extinde cu repeziciune. Ritmul în care creşte numărul cocalarilor din România este de-a dreptul ameţitor. Dacă nu se dă o lege care să combată proliferarea cocalarilor, România este condamnată la mizerie”, a atras atenţia un reputat sociolog.

Principala problemă este că e foarte uşor ca o persoană normală să se transforme în cocalar, în schimb, să transformi un cocalar într-o persoană decentă este practic imposibil. “Cocalarul reprezintă o specie pentru care cuvântul evoluţie nu există, la ei se manifestă exclusiv involuţia”, spun antropologii. “Din «cocalar» nu poţi deveni decât «şi mai cocalar», nimic altceva.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
15 februarie 2013 15:02

Alte articole

Vezi mai mult