Veşti proaste pentru cei care sperau că situaţia de la Chişinău se va îmbunătăţi! Păstrând un trend îngrijorător, în urma alegerilor de duminică, noul Parlament al Republicii Moldova va conţine exclusiv moldoveni, un semnal de alarmă pentru toţi partenerii internaţionali al Moldovei.

parlamentul_moldovei_moldoveni.jpg
"Din informaţiile pe care le avem până acum, pe primul loc sunt moldovenii comunişti, urmaţi îndeaproape de un fel de moldoveni USR-işti şi de moldovenii oligarhi. Scoruri mai mici au obţinut moldovenii bişniţari şi moldovenii liberali. Da, se poate spune că predomină moldovenii", spune Brejneslav Staliniuc, patriot local.

"Ştiţi cum e, Dumnezeu îţi dă, dar nu-ţi bagă în traistă. Japonezii, elveţienii şi neozeelandezii nici măcar nu s-au obosit să candideze, şi pe urmă se plânge toată lumea că n-avem elveţieni în parlament, numai moldoveni. Om trece noi şi peste asta. Şi în parlamentul României sunt cam o treime moldoveni şi nu-i atât de rău", declară Decebalie Apopeascăi, analist politic moldovean.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 25.02.2019 17:51 Social

National Cinematografic