Dezastru ecologic! Techirghiolul a fost desalinizat de un inconştient care a vărsat o Cola în apă

Apele cu proprietăţi curative şi nămolul de la Techirghiol au devenit doar o amintire, după ce un inconştient a vărsat o sticlă de Cola în lac, apa devenind dulce în loc de sărată.

Gravul incident de poluare a avut loc în momentul în care un muncitor de pe un utilaj care aduna nămol pentru export a vărsat sticla de cola în apele lacului.

„S-a uitat la etichetă şi a văzut că e 30% zahăr. A zis că el nu mai bea cola în viaţa lui. Nu am mai putut face nimic, reacţia a fost atât de violentă că apa a luat culoarea caramelului în câteva secunde”, spune Victor R, colegul Dorelului care a distrus lacul.

„Se zbăteau turiştii pe mal, sufocaţi de gustul atât de dulce încât le provoca greaţă”, spune Decebal Popescu, inginer tehnobiolog, venit imediat să remedieze dezastrul ecologic.

„Nu s-a mai putut face nimic. De azi înainte cei care vor nămol de calitate pot merge în Drumul Taberei, acolo e din plin peste tot”, a mai spus Decebal Popescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
21 ianuarie 2014 04:01

Alte articole

Vezi mai mult