Dezastru în Bucureşti! Nu mai găseşti un ponton liber unde să ancorezi maşina!

Şoferii bucureşteni îşi blesteamă zilele în aglomeraţia proverbială din capitală, în ultimele zile fiind practic imposibil să găseşti un ponton liber unde să-ţi ancorezi maşina.

„Eu am fost nevoit să ocolesc de vreo 2-3 ori toată zona Romană-Dacia. A fost foarte greu, am navigat numai în volte, cu vântul din travers. A fost cu atât mai greu cu cât balizele abia dacă se văd. Am reuşit să ancorez undeva pe Aurel Vlaicu, dar foarte greu”, susţine Decebal Popescu, şofer din Bucureşti.

Mulţi şoferi susţin că au fost nevoiţi să arunce balastul pentru a putea trece cu chila de bordurile ascunse de şuvoaie.

„Simţeam cum carena loveşte buştenii aduşi de aluviuni din Cotroceni. Puteam naufragia în orice secundă. Am avut noroc, în zona Centrul Vechi erau mai mulţi barcagii, care mi-au făcut semne şi am reuşit să ancorez, dar a trebuit să le dau 5 lei. M-au ameninţat că dacă nu vin în 2 ore mi-o scufundă”, se plânge o şoferiţă.

Mulţi bucureşteni nu au fost însă atât de norocoşi, fiind nevoiţi să-şi lase maşinile să plutească în derivă în largul coastelor Bucureştiului, sau să vină cu un taxi, riscând să cadă pradă piraţilor.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
2 octombrie 2013 02:46

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult