Dezastru în educație! Cu școlile închise, copiii nu vor mai ști să fumeze sau să înjure

Tot mai multe cadre didactice și experți din sistemul educațional românesc atrag atenția asupa efectelor perverse ale restricțiilor impuse de pandemia de Covid. Fără o socializare a copiilor în primii ani ai vieții, aceștia nu vor mai putea beneficia de adevăratele avantaje ale școlii.

„Eu am învățat să fumez într-a 8-a, în buda școlii, cu doi băieți repetenți. Ăsta micu imediat intră la liceu și nu știe să țină țigara în gură, o aprinde de la filtru. Stau numai cu ochii în telefoane, nu știu să facă niște cerculețe”, spune Antoniu Visa, un părinte de copil minor.

Alți părinți spun că și-au văzut copiii în ipostaze jenante în urma unui conflict pe zoom. În loc să se înjure de mamă, aceștia au început să se binecuvânteze între ei și să se roage unul pentru altul. „Dacă nu ies în recreație, rămân doar cu ce li se predă, iar ăștia au învățat astea la religie. I-am zis că nu mai are voie cu telefonul două zile că nu și-a făcut tema și mi-a urat nervos din dormitor «Dumnezeu să te aibă în pază, mamă!»”, povestește și Felicia Daneș, mama unui copil-problemă.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

7 noiembrie 2020 09:56
Citește mai mult despre: elevi fumat injurat scoala

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult