Lovitură dură dată părinților și elevilor care dau anul acesta examentul de Bacalaureat sau evaluarea națională. De câteva ore site-ul petitiionline, singura resursă locală pentru o notă mai mare în examen, nu poate fi accesat și nici nu se știe când își va reveni. 

petitii_online_inutile.jpg

Vestea a venit ca un trăznet asupra părinților și elevilor. „Vai, dumnezeule mare, păcatele mele, dumnezeuleeeee, ce să mă fac? Cine mai ascultă necazul meu dacă nu am petiții online? Că mi-au picat la examen cuvintele interbelic, pix și hârtie și nu știu ce înseamnă că nu mi le-a predat nimeni. Trebuie să cer ministerului să fiu notat ca toți ceilalți chiar dacă am lăsat foaia goală”, a comentat un elev în timp ce-i curgeau bale din gură. 

Pe de altă parte mai multe asociații de părinți sunt îngrijorate de amploarea pe care a luat-o site-ul petitiionline, mai ales că, la fel ca și apa sfințită, nu are nici un efect asupra nimănui. „Ni se pare bizar cum an de an ne cufundăm și mai mult în obscurantism și vedem cum conaționalii noștri cred în tot felul de lucruri imaginare, de la icoana plângând a lui Arsenie Boca la semnarea unei petiții pe internet”. 


beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 05.07.2016 10:44 Social

National Cinematografic