Dezastru la Bacalaureat: site-ul petițiionline este căzut și nu poate fi accesat

Lovitură dură dată părinților și elevilor care dau anul acesta examentul de Bacalaureat sau evaluarea națională. De câteva ore site-ul petitiionline, singura resursă locală pentru o notă mai mare în examen, nu poate fi accesat și nici nu se știe când își va reveni.

Vestea a venit ca un trăznet asupra părinților și elevilor. „Vai, dumnezeule mare, păcatele mele, dumnezeuleeeee, ce să mă fac? Cine mai ascultă necazul meu dacă nu am petiții online? Că mi-au picat la examen cuvintele interbelic, pix și hârtie și nu știu ce înseamnă că nu mi le-a predat nimeni. Trebuie să cer ministerului să fiu notat ca toți ceilalți chiar dacă am lăsat foaia goală”, a comentat un elev în timp ce-i curgeau bale din gură.

Pe de altă parte mai multe asociații de părinți sunt îngrijorate de amploarea pe care a luat-o site-ul petitiionline, mai ales că, la fel ca și apa sfințită, nu are nici un efect asupra nimănui. „Ni se pare bizar cum an de an ne cufundăm și mai mult în obscurantism și vedem cum conaționalii noștri cred în tot felul de lucruri imaginare, de la icoana plângând a lui Arsenie Boca la semnarea unei petiții pe internet”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

5 iulie 2016 08:44
Citește mai mult despre: BAC petitii online

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult