Dezastru la Zewa. O pisică intrată în depozit a desfăcut 174.000 de role!

Fabrica de hârtie igienică Zewa a fost declarată zonă calamitată, după ce o pisică tărcată a pătruns în timpul nopții în depozit și a devastat 90% din stocurile de hârtie. Primele echipaje sosite la fața locului au înotat prin munții de hârtie, care amenințau să se reverse peste oraș. Pisica și-a continuat activitatea criminală ore bune, timp în care rolele au fost desfigurate de ghearele ei nemiloase.

”Intervenția a fost dificilă, din cauza gradului ridicat de pufoșenie. Prioritatea zero era găsirea pisicii, pentru că exista pericolul să intre în depozitul de șervețele de bucătărie și ar fi fost o catastrofă”, explică unul din pompierii veniți la fața locului.

Pompierii au refuzat să intre, așa că a fost chemat un genist, cu costumul pentru dezamorsat bombe, din cauză că bestia cu gheare putea sări în orice moment. Pisica a fost ademenită cu laserul, dar unul din pompieri a fost zgâriat și scuipat, apoi pisica s-a uitat la directorul fabricii cu o expresie de ”dezgust amestecat cu ură și scârbă”, potrivit martorilor.

Scris de Ionut
25 octombrie 2018 15:10
Citește mai mult despre: hârtie pisica

Alte articole

Vezi mai mult