Calamitate naţională! România a fost lovită de atâtea ploi, că vinul de anul ăsta va fi în mare parte roze, aşa că va fi băut exclusiv de corporatiste. Cei din industria vinului spun că din cauza ploii anul ăsta roze-ul va fi şi foarte pal. Vinul roze a apărut accidental în Franţa, când un dobitoc a uitat să pună capacul peste un butoi de vin roşu şi a plouat o noapte întreagă în el.anul_asta_bem_vin_rose.jpg

Aşa-zisa licoare a fost însă îndrăgită imediat de femeile din sat şi aşa s-a născut vinul roze, o făcătură dezgustătoare, care nu e bună nici pentru şpriţ, dar care e vândută cu preţuri mari, ca să creadă snobii că e specială.

“Unii sunt păcăliţi cu poveşti 100% inventate, de exemplu cu roze-ul făcut din struguri Pinot Noir, când de fapt roze-ul se face din vin alb şi ojă, de-asta şi variază culoarea aşa mult”, explică angajatul unei crame.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Tuesday, 11.06.2019 19:00 Social

National Cinematografic