Veşti proaste pentru copiii din întreaga ţară! Biroul de relaţii cu publicul al lui Moş Nicolae transmite că anul acesta, îndrăgitul aducător de dulciuri nu va mai ţine cont de cuminţenie, ci de rezultatele testelor PISA.

mosul_teste_pisa.jpg

"Pentru un copil, e mai important să ştie să aplice cunoştinţele dobândite în şcoală decât să nu bată mingea sub geamul vecinului", a declarat Knut Furseksson, reprezentantul Moşului.

"Moşul vrea să încurajeze o atitudine sănătoasă faţă de educaţie. Prin urmare, testele PISA vor cântări greu la stabilirea cantităţii de bomboane pe care o va primi fiecare copil. Moşul e dispus chiar să ignore unii factori cândva importanţi, precum cuminţenia generală sau curăţenia ghetuţelor."

Astfel, copiii din Hong Kong, Singapore sau Finlanda vor primi de până la 3 ori mai multe jeleuri-ursuleţ şi ouă Kinder, în timp ce 47% dintre puştii români s-ar putea alege cu o nuia şi, mai rău, cărţi.

"OK boomer", a comentat pe TikTok Marcel, 14 ani, vlogger şi interpret de muzică trap.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 05.12.2019 17:09 Social

National Cinematografic