Patriarhul era să facă un atac de cord în momentul în care s-a făcut proba clopotului principal de la Catedrală: în loc să se delecteze cu un dumnezeiesc ”bani-bani”, așa cum a cerut cu insistență, Patriarhul a auzit doar banalul ”bang-bang”.

”Idioților, nu vedeți că are chipul meu pe el? Cum, bă, cum să bată bang-bang un clopot cu chipul meu pe el? Ce, eu fac bang? Eu fac bani, bă, nu bang!” a urlat Patriarhul către muncitorii care au făcut proba clopotului.

patriarh_nervos_clopot.jpg Preafericitul spune că-l întristează profund gafa constructorilor și a cerut remedierea imediată a problemei. Racordarea clopotului va costa însă alte 74 de milioane de euro, dar Patriarhul nu-și face griji. ”Sunt destule primării în țara asta care să-mi dea bani. Și de-ar trebui să schimb 100 de clopote, nu unul singur, tot nu mi-aș face griji de bani”, a spus el.

Nu e prima oară când ortodoxia română se confruntă cu problema sunetului scos de un clopot. La scurt timp după scandalul homosexual în care a fost implicat episcopul Hușilor, Corneliu Bârlădeanul,  clopotul de-acolo a început să bată ”gang-bang”.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Sunday, 28.10.2018 11:36 Social

National Cinematografic