Dezbinare! Jandarmii acceptaţi în clasa I fac mişto de colegii care au intrat la clasa pregătitoare

Noul sistem de învăţământ riscă să distrugă atmosfera din Jandarmeria Română. Din motive inexplicabile şi care sfidează bunul simţ, un număr mic de jandarmi a fost acceptat direct în clasa I, spre deosebire de marea masă a jandarmilor, care au intrat, cum e şi firesc, în clasa pregătitoare. Aceştia din urmă sunt acum subiect de glume pentru colegii lor mai norocoşi.

Cei acceptaţi în clasa I au început să vină la muncă cu Abecedare, doar pentru a-i sfida pe colegii lor, care nu vor beneficia de manuale la clasa pregătitoare. Unii chiar au început să formeze propoziţii din 3-4 cuvinte, aproximativ corecte gramatical, spre vădita iritare a celorlalţi jandarmi.

„Dacă au intrat direct în clasa I, au făcut-o doar pentru că au pile”, acuză Robert Acrişor, un jandarm din Bucureşti. „Nu mi se pare normal ca noi să terminăm şcoala cinci ani mai târziu, pentru că de atâţia ani avem nevoie ca să trecem de la pregătitoare în clasa I. Cum să mai bat eu suporteri sau oameni care protestează cot la cot cu unul care acum e intelectual?!”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
5 aprilie 2013 12:04

Alte articole

Vezi mai mult