Dezgustător! O bătrână stătea în garsoniera ei din Berceni într-o curăţenie impecabilă!

Descoperire şocantă într-un bloc confort II din Berceni! O pensionară ţinea pe ascuns perfect curat în casă fără ca vecinii să ştie ce oroare se acunde de partea cealaltă a zidului! Pompierii au spart uşa femeii acum câteva zile la solicitarea vecinilor, oripilaţi de lipsa oricărui miros pestilenţial venit din garsonieră.

„Era o femeie liniştită, părea să fie exact ca noi, nu înţelegeam de ce din garsoniera ei nu vine niciun miros greu de suportat”, spune preşedintele asociaţiei de locatari. „Am şi reclamat-o pentru asta la Sanepid de câteva ori, dar nu s-au obosit să vină. Când i-au spart pompierii uşa au dat peste imagini de necrezut: peste tot curăţenie, gresia şi faianţa luceau, în baie era impecabil. Nevesti-mii i s-a făcut rău pe loc, am dus-o la spital. Eu mi-am pus o cârpă murdară la gură ca să pot respira cât de cât înăuntru, dar credeţi-mă că abia am rezistat 5 minute. Se vedea că în casa aia nu se mai aruncase o mizerie pe jos de luni de zile. ”

Pompierii spun că nu îşi dau seama cum o persoană care locuieşte în Berceni poate ajunge într-un asemenea hal de curăţenie şi că în opinia lor vârsta nu este o scuză. „Ar putea fi vorba de o boală psihică”, spun ei, „fiindcă bătrâna nu e săracă, ar fi putut plăti pe cineva să o ajute la făcut mizerie. Cu siguranţă nu mediul e de vină, scara blocului era perfect împuţită, ne-au dat asigurări că ghena e înfundată de cel puţin două săptămâni.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
15 noiembrie 2011 12:32

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult