Dezgustător: un terorist Al Yakuza şi-a făcut sepuku în centrul New York-ului

Abdullah Hakim Al Shogun, de 27 ani, şi-a făcut sepuku în plină stradă, la o oră de vârf. Explozia sa de intestine a fost atât de puternică încât zeci de civili au simţit că li se întoarce stomacul pe dos şi au vomitat pe unde au apucat.

Teroristul făcea parte din gruparea japonez-islamistă Al Yakuza, organizaţie extremistă care de peste zece ani umple de scârbă lumea occidentală cu atentatele ei. Membrii acestei grupări nu se tem de moarte şi mănâncă junk food până se balonează. Când sunt aproape să explodeze, îşi bagă singuri sabia în abdomen ca să stropească oameni nevinovaţi care îşi varsă şi maţele din ei.

Experţii sosiţi la faţa locului au adunat mostre din intestine şi au stabilit că explozibilul folosit era unul artizanal, cel mai probabil o şaorma cu mult wasabi. Nimeni nu a bănuit nimic. Când a simţit că începe să se strice la burtă, teroristul a plecat către piaţă ţinându-se discret de abdomen. Din nefericire, în momentul declanşării sepukului piaţa era plină de oameni care se întorceau de la masă. Intestine frânte!

Autor: Anonim

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
16 septembrie 2011 13:29

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult