Dezinteresaţi total de problemele Basarabiei. Românii au făcut o petiţie online

Românii au atins Everestul dezinteresului în privința problemelor din Republica Moldova. Ca dovadă, în cursul zilei de ieri a apărut pe internet o petiție online în care se solicită parlamentului de la Chișinău să înceteze cu scandalul și să găsească un consens favorabil tuturora.

„Ne dorim ca republica Moldova să aleagă un premier care să îi repună pe drumul european, înspre integrare, care să crească nivelul de trai, să asigure bunăstare socială și relații armonioase cu toți vecinii săi importanți, fie că aceștia se numesc Rusia, Rusia sau România”, se arată în petiția pusă pe site-ul petitiionline.com. Până la redactarea acestei știri ea adunase deja 500.000 de semnături din partea internauților români.

O dovadă în plus că românilor nu le pasă de republica Moldova este că petiția a fost semnată de Alina Gorghiu și Klaus Iohannis iar autorul acesteia a fost decorat de președinte în cadrul unei ceremonii oficiale.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
22 ianuarie 2016 10:01

Alte articole

Vezi mai mult