Vrei să slăbești, ai încercat toate metodele și niciuna nu a avut rezultatele scontate? Fă și tu ce a făcut Marcel Constantin, care a slăbit 40 de kilograme în doar 7 luni după ce a emigrat din țară. Acesta spune că dorul de România îl usucă efectiv.

slabit_dor_de_tara.jpg

„Stau aici și mănânc mâncarea asta canadiană, fără rumeguș, stau printre canadienii ăștia care nu știu unul să pună o manea la maxim prin boxa bluetooth, care nu știu să se distreze și merg la muncă 8 ore pe zi, ca apucații, și plâng. Mănânc friptură de elan și plâng”, spune Marcel.

Acesta a povestit pe Facebook cum dorul de țară i se activează brusc dimineața, când merge la muncă pe trotuar și nu trebuie să se cațere pe nicio mașină, apoi merge și pe la spital, unde pe ce că-i gratis nici nu trebuie să dea șpagă și-și sacrifică copilul trimițându-l la o școală cu buda înăuntru. „Noroc că e marijuana legală aici și pot să-mi alin deprimarea în felul acesta”, a concluzionat Marcel. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 19.09.2019 15:10 Social

National Cinematografic