Digi24 susține că sindicatele din învățământ au aruncat în aer barajul din Ucraina

Deși deocamdată nu se știe cine a distrus barajul Kakhovka din Ucraina, existând, firește, numeroase specualții, manipulări și încercări de dezinformare din toate părțile, jurnaliștii de la Digi24 au îndrăznit deja să dea un verdict clar. Conform burtierelor suprinse de numeroși internauți, vina pentru distrugerea barajului o poartă sindicatele din învățământ.

„Trebuie să ne punem întrebarea: cui folosește acest dezastru umanitar și ecologic. De unde stau eu se vede foarte clar că doar acestor sindicaliști din educație care vor pune și mai multă presiune pe Guvern în perioada următoare”, a opinat Cosmin Prepliceanu, în cadrul unei discuții cu mai mulți invitați.

Conform Digi24 nu este prima oară când profesorii fac jocul Rusiei, pentru că este clar că Rusia avea cel mai mult de câștigat din acest scenariu, la fel ca atunci când și-au aruncat în aer propria conductă de gaz și când și-au atacat clădările guvernamentale cu drone. „Vă asigur că vor da socoteală pentru faptele lor”, a comentat un secretar de stat de la Educație care și el crede că rușii sunt de vină.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

8 iunie 2023 08:46
Citește mai mult despre: Digi24 greva Kremlin profesori Putin rusia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult