Perspicacitatea detectivilor români e ceva de spaimă. După efortul intelectual uriaș în urmă căruia s-au prins că Cheloo de la Paraziții fumează marijuana, cei de la DIICOT au mai prins un fir: îl suspectează pe Băsescu că e bețiv. Detectivii pregătesc o nouă operațiune complexă, cu un chelner undercover, ca să-l prindă în fapt pe Băsescu.basescu_mahmureala_leac.jpg

Bănuielile DIICOT-ului au început când Băsescu a fost găsit chiar în fața sediului DIICOT, în Loganul lui albastru, aproape în comă alcoolică, pe jumătate căzut din mașină, căcat și pișat pe el și puțind a whisky ieftin. ”Nu comentez, că-mi pleznește capul la ora asta.”, ar fi declarat fostul președinte. Atunci în mintea unuia din procurori s-ar fi produs declicul: ”Am impresia că ăsta e băut!”.

Procurorii spun că la fel ca în cazul lui Cheloo, nu va fi așa simplu. ”Va fi o operațiune de durată. Cine ar fi crezut că Cheloo bagă iarbă? Ce urmează? Noi o cam suspectăm și pe Dana Marijuana, să știți”, a fi declarat Robert Acrișor, procuror DIICOT.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Saturday, 02.04.2016 09:41 Social

National Cinematografic