Dilemă de Paște. Tai mielul sau îl păstrezi ca să poți ieși la plimbare cu el?

Tot mai mulți români au adresat această întrebare atât poliției, să afle ce prevăd ordonanțele militare în aceste sens, cât și direcțiilor Sanitar-Veterinare din județ. Din păcate, niciuna din instituții nu a oferit până acum un răspuns definitiv care să mulțumească pe toată lumea.

Pe de o parte e bine ca mielul să fie tăiat și mâncat acum de Paște, că populația s-a săturat de conserve și hârtie igienică. Iar dacă mielul nu este tăiat la timp se transformă în berbec, care mult mai greu de întreținut și mai poate fi folosit doar pentru blană, la iarnă, când vom trăi cu toții în peșteri dacă nu-și revine economia. 

De cealaltă parte, activiștii de mediu și alți oameni sechestrați în casă spun că e momentul să renunțăm la acest obicei barbar al tăierii mielului. Pe lângă faptul că e foarte simpatic, acesta poate fi folosit ca și animal de companie, ceea ce ne va da un motiv să ieșim din casă. În plus, căcărezele de miel arată mult mai bine pe trotuar și au cu ce să se joace și copiii care, poate, s-au plictisit de tabletă. 

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

14 aprilie 2020 11:43
Citește mai mult despre: miel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult