Din cauza aglomerației, se acceptă turiști și pe acoperișul telecabinei!

Înghesuială pe pârtiile de schi și situații penibile la telecabină. Pentru că cererea e mare și românul dă bani, au fost scoase la vânzare și bilete pe acoperișul telecabinei. Pentru că se vând bilete mult peste capacitatea telecabinei, mulți amatori de sporturi de iarnă circulă agățați de uși și trebuie să se țină bine când trec pe lângă stâlpi.

Puținii turiști străini de la munte se pozează cu telecabinele supraîncărcate, exclamând că doar în India mai poți vedea așa ceva. Nici la  telescaun nu e o situație mai bună, pentru că dacă vrei să urci trebuie să ții pe cineva în poală, și când vrei să cobori trebuie să dai șpagă, ca să nu te lase în vârful muntelui peste noapte.

Operatorii telecabinei spun că se circulă în condiții de maximă siguranță și că toți pasagerii de pe acoperiș primesc câte o sfoară ca să se lege bine: ”Noi le oferim toate condițiile, depinde de ei să se ferească de pericole”, spune Robert Acrișor, angajat la telecabină. Surse din munți confirmă ceea ce bănuiam cu toții. Că într-o telecabină aglomerată pute a transpirație mai rău decât într-un autobuz 381 la ora 18:30 înainte de pandemie.

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

Scris de Ionut
24 ianuarie 2021 00:16
Citește mai mult despre: munte schi telecabină

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult