Din cauza caniculei, de mâine vom trece la ora de iarnă

Căldura năucitoare care a cuprins întregul teritoriu al țării a forțat autoritățile să ia măsuri disperate. Astfel, începând de mâine, ora de vară va fi înlocuită cu ora de iarnă, toată turele de zi vor deveni ture de noapte, gazele vor fi oprite, iar asta e nu mai începutul.

Începând de sâmbătă populația va fi confruntată și cu alte schimbări dramatice ale modului de viață. Vor fi scoase în afara legii cafeaua caldă, supa caldă, primirea călduroasă și culorile calde. La petrecerile plictisitoare, orice tentativă de încălzire a atmosferei va fi aspru pedepsită. Șopârlele și gușterii care se încălzesc la soare vor fi amendate pentru expunere indecentă și instigare la încălzire. Discuțiile aprinse vor fi de asemenea interzise, pentru că au darul de a încinge spiritele.

 

Persoanele aflate în concediu medical vor fi vizitate acasă de șef, polițist și pompier, care vor lua temperatura și vor arunca o găleată de apă în așternuturile bolnavului. Răceala va fi încurajată cu orice preț, urmând ca toate antibioticele să fie scoase din farmacii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
11 iunie 2010 10:24
Citește mai mult despre: canicula concediu lege petrecere

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult