Din cauza crizei, mulţi români sărbătoresc azi doar 0,5 Mai

Dacă pentru majoritatea românilor e 1 Mai, cei mai loviţi de criză dintre concetăţeni nu şi-au putut permite nici anul acesta o sărbătoare întreagă. Convinşi însă că puterea stă în unire, aceştia au petrecut pe perechi, sărbătorind câte 0,5 Mai fiecare.

„Ne-am distrat întru câtva”, recunoaşte, cu jumătate de gură, un chefliu de 0,5 Mai din Călăraşi. “Domnul primar a făcut o serbare câmpenească şi pentru noi, ăştia mai amărâţi. Ne-a împărţit câteva felii de mici şi o bere la 0,33, am jucat hora în semicerc. La sfârşit a venit şi jumătate din formaţia Voltaj să ne cânte. Dar deh, nu le poţi avea pe toate. Măcar n-a venit toată formaţia Voltaj!”

Mulţi dintre românii care au sărbătorit ziua de 0,5 Mai au mers la un picnic la iarbă verde, dar au făcut cale întoarsă la jumătatea drumului. Cei care au ales să petreacă 0,5 Mai pe Litoral s-au întins câte doi pe un singur prosop, iar amatorii de munte au fost mâncaţi de urs doar pe jumătate.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
1 mai 2014 09:05

Alte articole

Vezi mai mult