Din cauza frigului, în America a intrat primul mexican încălțat

Premieră istorică în Statele Unite după ce, din cauza ninsorilor din ultima vreme, în țară a intrat, ilegal, primul mexican încălțat. Președintele Joe Biden a fost trezit din somn pentru a lua parte la acest eveniment salutar și a fost dus chiar în statul Texas pentru a ține un discurs.

Mexicanul a fost capturat cu ușurință, pentru că nu este obișnuit să alerge în zăpadă, și prezentat autorităților ca trofeu. Acesta purta o pereche de opinci făcute din două tortila și plănuia să-și găsească un loc de muncă ca sclav pe o o plantație de portocale în statul California, unde trăiesc cei mai bogați din moșierii americani.

Vicepreședintele Kamala Harris a anunțat că va face tot posibilul pentru ca tânărul Elian Gonzalez, autorul acestei isprăvi epocale, să beneficieze de toate condițiile necesare pentru a lucra în SUA și că se va asigura personal că va primi salariul minim de 3 dolari pe oră oferit tuturor imigranților din Statele Unite. După încheierea festivităților președintele Joe Biden s-a căcat pe el iar mexicanul a fost arestat în această cauză și va petrece 48 de ani în închisoarea Altamos, pentru ultraj și trădare.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

27 decembrie 2022 18:48
Citește mai mult despre: imigranti mexicani SUA

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult