Din cauza unui defect de fabricație, SUV-urile BMW nu pot fi parcate decât pe pistele de biciclete

Compania germană a anunțat într-un comunicat de presă că a identificat un defect de fabricație ce afectează mai multe vehicule, dar în special pe cele din gama SUV. Conform inginerilor bavarezi, SUV-urile BMW dar și alte mașini mari ale companiei nu pot parca decât pe piste de biciclete sau pe zebre.

”E o problemă întâlnită la multe mașini din această gamă, nu doar la mărcile noastre. Deocamdată știința nu a ajuns atât de departe cât să putem să o eliminăm complet”, a declarat un oficial al companiei care a precizat că nu s-au gândit nici un moment să recheme mașinile în service.

Specialiștii în domeniu spun că, totuși, nu este nevoie ca mașina să fie un BMW ca să poți parca doar aiurea. ”Dacă ești mârlan adevărat și ești dedicat stilului tău de viață, poți parca pe pista de biciclete cu orice mașină, chiar și cu un Logan. Trebuie doar să crezi în tine și să ai o voință de fier”, a precizat un cunoscut savant cocalar din București.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
18 martie 2014 15:03

Alte articole

Vezi mai mult