O să le fie dor de lacul ăla imens cu cianuri! Deşi a scăpat ca prin urechile acului de o exploatare minieră care putea să otrăvească o emisferă întreagă, Roşia Montană se confruntă acum cu o criză ecologică şi mai mare: producătorii Frutti Fresh şi-au anunţat intenţia să deschidă la marginea satului o mică fabrică de sucuri carbogazoase.

poluarefruttifresh.jpg
“Vom produce la Roşia Montană câteva sortimente de Frutti Fresh şi Adria, nimic deosebit de periculos, nu vă faceţi griji. În jurul fabricii va fi amenajat un sarcofag de beton gros de 2 metri, astfel încât niciun miligram din delicioasa Adria cu gust de soc nu va ajunge în mediul înconjurător”, a declarat B’hlarg, fiinţă cu tentacule de pe planeta Nibiru şi vicedirector European Drinks.

Amintim cititorilor evenimentele tragice din 2002, când o camionetă care ieşea din fabrica Frutti Fresh a deversat echivalentul a 5 sticle de suc în râul Tisa, omorând 300.000 de peşti şi câţiva săteni care se scăldau în apa râului în acel moment.Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Saturday, 26.11.2016 14:08 Social

National Cinematografic