Din lac în puț! Un român care s-a vindecat de SIDA a fost invitat la o nuntă

Ghinioanele se țin lanț de românul Petre R. din Arad. În urmă cu doi ani a fost diagnosticat cu o boală letală, SIDA. A participat la un program experimental iar rezultatele au fost încurajatoare. După 18 luni de tratament a fost vindecat complet dar bucuria i-a fost de scurtă durată. Exact când mai avea puțin să termine recuperearea, niște „prieteni” i-au trimis o invitație la nuntă.

„Au venit la mine zâmbitori, m-au felicitat pentru succes și apoi mi-au trântit bomba. «Hei, acum nu mai ai nici o scuză să nu vii la nunta noastră», au spus canaliile. Ce puteam să le zic să-i refuz? Că am o dietă specială, că nu beau? Nimic n-a funcționat”, povestește Petre R.

Acesta s-a consultat deja cu mai multe echipe de medici ca să verifice dacă există chiar și cea mai mică șansă să evite nunta la care a fost invitat. „Din păcate mi s-a spus că, dacă nu e vreo crimă pe-acolo, singurul lucru pe care l-aș putea păți e o toxinfecție alimentară sau vreo boală venerică. Nici o șansă să prind ceva grav, să pot să zic că nu mă mai duc niciodată la așa ceva”. Medicii au mai spus că este perfect apt pentru nuntă, în afară de tensiunea un pic mărită neexistând alte probleme.

Scris de Ef
11 iunie 2016 12:06
Citește mai mult despre: nunta

Alte articole

Vezi mai mult