Din mînă-n mînă pînă-n fund, la dansatoare!

Dansatoarele orientale au fost puternic lovite de gripa porcină. După copii şi bătrîni, ele sînt cel mai afectate. Ele de mai mult timp aveau un comportament foarte afectat.

Jasmine, celebra dansatoare orientală, s-a confesat publicaţiei noastre: „Mi-e frică să-mi trag vălul pe faţă, pentru că nu ştiu dacă îl voi mai putea trage înapoi…

Se poate întîmpla orice cînd dansezi, poate să-ţi cadă o cărămidă în cap şi să mori. Se pare că noi, dansatoarele orientale avem o problemă cu sistemul imunitar,… probabil că e ticăloşit, nu ştiu. Eu am umblat la viaţa mea cu mulţi demnitari, dacă ştiam aş fi umblat şi cu cîţiva imunitari.”

Se preconizează că la sfîrşitul anului 2010 trei sferturi din dansatoarele orientale ale lumii vor dansa din buric printre îngeri.
S-au luat cîteva măsuri de stopare a pandemiei. În primul rînd, cele care fac şi striptease, să evite, pe cît posibil, că nu sîntem absurzi, contactul cu bara. Iar imediat după ce-şi fac numărul să se spele pe mîini, că pe bările alea pun mîinile atîta lume.

Bărbaţii sînt rugaţi să nu le mai dea banii în mînă dansatoarelor, ci să le bage la chiloţi. Exclus să-i scuipe şi să-i lipească pe fund – se întîmplă din păcate destul de des în cazul bărbaţilor veniţi de la crîşmele care au muzicanţi.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Mihai
13 noiembrie 2009 06:09
Citește mai mult despre: dansatoare orientale demnitari gripa porcina

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult