Din păcate, extremismul e în expansiune! A apărut o organizaţie feroce, Wife Power

Bărbații de pretutindeni sunt dărmâmați, după apariția unei organizații monstruoase, Wife Power, ale cărei membre au exclusiv obiective care atentează la libertatea bărbatului căsătorit. Adeptele Wife Power își propun să submineze ieșirile la bere ale bărbaților, să-i îmipedice pe bărbați să mai vadă meciuri de fotbal împreună sau să mănânce în fața televizorului sau laptopului.

”Această feroce organizației are un logo înfiorător, în cea mai anti-masculină culoare posibilă, rozul. Iar adeptele Wife Power au o abordare prin care bărbații nici nu știu ce i-a lovit”, explică reputatul bărbat Decebal Popescu. ”Ele le câștigă mai întâi încrederea, fiind deschise la propunerile bărbaților, după care încep treptat să pună stăpânire pe viața lor.”

Adeptele Wife Power nu se limitează doar la interdicții pentru bărbați, ci țin de multe ori să îi și umilească, obligându-i să facă gesturi degradante. ”Nu puține au fost cazurile în care bărbații au fost trimiși să cumpere tampoane sau, mai grav, să asiste la o masă în familie, alături de adepta Wife Power și părinții acesteia. Efectiv inuman!”, apreciază Decebal Popescu.

Scris de Calin
29 iunie 2016 13:06
Citește mai mult despre: barbat bere nevasta

Alte articole

Vezi mai mult