Dinu Patriciu organizează seria de conferinţe „Secretele insuccesului în afaceri”

După ce miliardarul Richard Branson a venit săptămâna trecută la Bucureşti pentru a-i învăţa pe români cum să facă un business de succes, iată că nici Dinu Patriciu nu se lasă mai prejos! Patronul Mic.ro va organiza la Sala Palatului o serie de conferinţe pentru întreprinzătorii români intitulate „Secretele insuccesului în afaceri”, în cadrul cărora, promite Patriciu, va dezvălui modul în care a reuşit să piardă o avere într-un timp extrem de scurt.

Patriciu spune că ideea i-a venit după ce a observat că multă lume îl întreabă cum a pierdut primul milion. „N-a fost nici un fel de scamatorie financiară, cum cred unii”, spune el. „Falimentul e chiar extrem de simplu şi oricine poate să îl realizeze dacă cunoaşte câteva trucuri de business. Sigur, nu le pot garanta celor care vin la conferinţele mele că urmându-mi sfaturile vor avea 100% insucces în afaceri, dar nu am niciun dubiu că vor ajunge măcar la insolvenţă”.

Conferinţele încep chiar săptămâna aceasta, prima fiind intitulată „Dintr-o vilă luxoasă într-o cutie de carton în 10 paşi simpli”. Intrarea este liberă, deoarece Patriciu speră ca în felul acesta speră să piardă şi mai mulţi bani, oferindu-le astfel un model tinerilor businessmani români.

Scris de TNR
14 mai 2012 08:05

Alte articole

Vezi mai mult