Directivă în Vaslui. Ionii şi Ioanele vor fi deszăpeziţi primii, ca să poată da de băut

Prioritate zero la comandamentul de iarnă Vaslui. Persoanele care poartă numele Ion sau Ioana vor fi deszăpezite primele, ca să poată da de băut la rude, prieteni și cumetri. Acolo unde deszăpezirea nu este posibilă, Ionii și Ioanele vor fi evacuați cu elicopterul, la o locație unde datul de băut poate fi făcut fără probleme.

”Atât pompierii, cât și jandarmii, armata și drumarii sunt pregătiți să ciocnească o cană de vin cu cei deszăpeziți. Sperăm să-i găsim în viață și să nu se fi ucis unii pe alții, că ar fi păcat să nu dea de băut. Dacă-s morți, o să luăm butoaiele și ce mai au prin casă, pentru că lor oricum nu le mai trebuiesc. Un proverb de la noi spune că mortul de la groapă nu se mai îmbată”, a declarat prefectul de Vaslui, vizibil beat.

Surse din județ spun că unii cetățeni lucrează murdar. Ionii și Ioanele care vor să fie deszăpeziți mai rapid au scris cu pișat în zăpadă tipul de băutură pe care o oferă, precum și cantitățile, dar lipsa lor de fair play a fost taxată aspru de alți vecini pe care îi cheamă Ion, care s-au dus și le-au dat în cap, după care le-au luat băutura.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
7 ianuarie 2017 11:01

Alte articole

Vezi mai mult