Directorul RATB a fost demis! Pe locul lui s-a aşezat deja un pensionar

Demisia directorului RATB a lăsat în fruntea instituţiei un gol de putere, dar acesta a durat doar câteva minute! Imediat ce fostul şef al regiei şi-a părăsit scaunul, acesta a fost ocupat de un pensionar cu 3 sacoşe de rafie, care pândea locul de mult timp, ba chiar i-a reproşat că nu şi-a dat demisia mai devreme.

Ceilalţi membri ai consiliului de conducere al RATB au încercat să-i explice bătrânului că acel scaun e rezervat directorului, şi că are nevoie de un contract de muncă pentru postul respectiv ca să se poată aşeza. În replică, pensionarul i-a lovit cu bastonul în mod repetat, susţinând că are gratuitate pe locurile din sediul regiei bucureştene de transport şi că sunt nişte derbedei obraznici.

“Tineretul din ziua de azi nu mai are pic de respect! De săptămâni întregi îi bat obrazul că nu se ridică de pe scaun”, a declarat proaspătul ocupant al fotoliului de director. “Păi eu am muncit treizeci de ani de zile la fabrica de pufuleţi! Şi mai am şi trei sacoşe de la piaţă! El ce a făcut, s-a dus la discotecă să se drogheze? Eeeei, drăcie.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
13 august 2015 17:28
Citește mai mult despre: Bucuresti director pensionari RATB scaun

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult