Clanul Cordunenilor ia atitudine faţă de grava discriminare comisă recent de PSD şi în special de Liviu Dragnea. Acesta a omis să-i invite pe interlopii Corduneni să acţioneze pe post de bodyguarzi la Înalta Curte, la ultimul termen, deşi i-a invitat pe cei din clanurile Cămătarilor şi Sportivilor.interlopi_moldova_corduneni.jpg

"Ce-are cu noi? E din cauză că suntem moldoveni? După ce că n-avem nici autostrăzi, după ce că aici în Moldova PSD ia mereu 90% la alegeri, să-şi bată joc de noi? Pentru asta am bătut noi atâta lume?”, şi-i arătat nemulţumirea Adrian Beleaua Corduneanu, purtătorul de cuvânt al clanului.

Interlopii nici n-au mai fost la sală: “Ce sens are să fac brandu’ valoros, dacă şefu’ la interlopi nu mă bagă în seamă? Dacă n-aş avea interdicţie să ies din ţară, să moară familia mea dacă n-aş emigra”, a declarat alt Cordunean.

Dezamăgirea Cordunenilor n-a rămas în bula celor mai tineri. Şi interlopii pensionari ai clanului s-au simţit trădaţi de PSD: “Sunt interlop de 80 de ani şi n-am păţit în viaţa mea aşa ceva. Interlopii merită mai mult!”, spune printre lacrimi bulibaşa clanului.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Wednesday, 17.04.2019 16:56 Social

National Cinematografic