Discriminare! Cordunenii acuză că Dragnea nu i-a chemat şi pe ei să-l apere la proces

Clanul Cordunenilor ia atitudine faţă de grava discriminare comisă recent de PSD şi în special de Liviu Dragnea. Acesta a omis să-i invite pe interlopii Corduneni să acţioneze pe post de bodyguarzi la Înalta Curte, la ultimul termen, deşi i-a invitat pe cei din clanurile Cămătarilor şi Sportivilor.

„Ce-are cu noi? E din cauză că suntem moldoveni? După ce că n-avem nici autostrăzi, după ce că aici în Moldova PSD ia mereu 90% la alegeri, să-şi bată joc de noi? Pentru asta am bătut noi atâta lume?”, şi-i arătat nemulţumirea Adrian Beleaua Corduneanu, purtătorul de cuvânt al clanului.

Interlopii nici n-au mai fost la sală: “Ce sens are să fac brandu’ valoros, dacă şefu’ la interlopi nu mă bagă în seamă? Dacă n-aş avea interdicţie să ies din ţară, să moară familia mea dacă n-aş emigra”, a declarat alt Cordunean.

Dezamăgirea Cordunenilor n-a rămas în bula celor mai tineri. Şi interlopii pensionari ai clanului s-au simţit trădaţi de PSD: “Sunt interlop de 80 de ani şi n-am păţit în viaţa mea aşa ceva. Interlopii merită mai mult!”, spune printre lacrimi bulibaşa clanului.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
17 aprilie 2019 14:56
Citește mai mult despre: clan Corduneanu interlopi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult