Discriminare! Deşi Facebook e plin cu selfiuri în rapiţă, un român care a pus o poză în lanul de cânepă a fost arestat

Are 38 de ani, îi plac batoanele fitness şi până ieri ducea o viaţă normală, lipsită de griji, dând frecvent like la poze pe Facebook. Nu mică i-a fost mirarea lui Marian Coltea când ieri, după ce a postat un selfie în lanul lui de cânepă indiană, Marian a fost săltat de DIICOT, care i-au spart uşa cortului în care fumează la el în sufragerie.

Totul ar fi pornit de la selfiurile în rapiţă pe care Marian le-a văzut în ultimele zile pe toate reţelele de socializare: “Eu nu am acces la rapiţă, n-am nici maşină să mă duc pe A2, aşa că m-am descurcat cu ce am avut. Am 300 m pătraţi de cânepă pentru consum propriu, dar mai dau şi la prieteni, mai ales prieteni cu bani”, spune Marian.

Procurorii îl acuză că a încercat să distrugă probele, pentru că în momentul reţinerii Marian fuma un joint de 20 de grame şi trăgea şi dintr-un bong. Marian spune că arestarea lui e abuzivă şi e decis să acţioneze DIICOT în instanţă pentru că “legea se referă la posesia de grame de marijuana, ori eu am tone. Ei spun de fumat, eu trag fumul la găleată cu PET, ei habar n-au de asta şi sunt şi neconstituţionali”.

În faţa procuraturii s-au strâns deja câteva zeci de persoane cu pancarte pe care scrie “Free Marian”, dar atmosfera e relaxată, oamenii sunt extrem de calmi.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
17 mai 2018 16:51
Citește mai mult despre: arest fumat marijuana rapiţă Selfie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult