Disperare! Bărbaţi din toată ţara se roagă la Grinch să fure măcar o dată şi Valentine’s Day

Cunoscut pentru obiceiul său de a fura Crăciunul, personajul Grinch este, în această perioadă, ultima speranţă a multor bărbaţi, care se roagă cu fervoare la icoane cu chipul acestuia. Înduioşându-l astfel, bărbaţii speră să îl convingă să sustragă şi Ziua Îndrăgostiţilor.

“Dacă există, o să ne dea un semn!”, susţine Decebal Popescu, unul dintre masculii îngroziţi de gândul că vor trebui să pregătească o surpriză romantică partenerei. “Nici nu-i cerem mult. Am văzut de zeci de ori cât de uşor i-a fost să fure Crăciunul. Poate i se face milă de noi şi ne scapă, măcar anul ăsta, de Valentine’s Day. Vorba aia: dacă nu-l fură, o să ne-o cam furăm noi de la prietene şi neveste.“

“Unii spun că Grinch e o invenţie, că e doar Jim Carrey costumat. Dar ştiţi cum se spune: dacă crezi în el şi el nu există, n-ai pierdut nimic… Dacă nu crezi în el, şi totuşi există, ai pierdut o zi de stat la bere cu băieţii”, a adăugat Popescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
12 februarie 2013 08:02

Alte articole

Vezi mai mult