Orice conţine alcool dispare cât ai clipi de pe rafturile magazinelor! A aflat-o pe propria piele Aurel, un bărbat de 42 de ani din municipiul Olteniţa. Disperat că nu găseşte deodorantul preferat, Aurel a renunţat să mai bată magazinele în căutarea acestuia şi a cumpărat, pentru prima oară, săpun.

sapuninlocdespray.jpg

"Boss, cu ceva trebuie să mă dau şi eu la subraţ, cât o fi de coronavirus, dă-o-n m*ţii ei dă criză", a explicat bărbatul. "Aia e, n-am mai găsit şprei, mă dau şi eu cu săpun d-ăsta. Nu-mi place că alunecă mai greu, probabil ar trebui să mă umezesc înainte sau aşa ceva."

"Noi ne spălăm cu deodorant din moşi strămoşi, de când nu era sigur să foloseşti apă, că riscai să te prindă turcii când mergeai la Dunăre. Eu mi-am făcut stocuri, am 20 de baxuri de Old Spice şi Brut în garaj, numa' bune să torn pe mine după o zi grea la muncile câmpului, în soare şi praf", explică George, vecin.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Monday, 30.03.2020 19:18 Social

National Cinematografic