Disperat să îl iertăm, Patriarhul face sacrificiul suprem: “În seara asta mă rog pentru voi gratis!”

Deşi nu pare, Preafericitul Daniel are o fărâmă de umanitate sub kilogramele de straie aurite! Cel puţin aşa reiese din cel mai recent comunicat al agenţiei Basilica, în care, plin de smerenie, întâistătătorul BOR îi roagă pe tineri să-l ierte pentru gesturile nesăbuite din ultimele zile.

Mai mult, ca să nu existe îndoială privind sinceritatea lacrimilor sale crocodiliene, Patriarhul a acceptat să facă în seara aceasta sacrificiul suprem – timp de cinci minute, acesta se va ruga pentru sufletele credincioşilor complet gratuit.

“Faptul că l-am văzut transfigurat, pământiu, parcă împietrit de frică şi regrete, în acel clip montat groaznic, asta nu dovedeşte nimic”, a comentat Onufrie Rîuleţ, analist bisericesc. “Dar faptul că va sta de vorbă cu Dumnezeu şi îi va transmite doleanţele generaţiei noastre, fără să ceară măcar un cent, asta n-a mai făcut niciunul dintre înaintaşii lui. Timp de cinci minute întregi! Nici nu vă imaginaţi cât bănet pierde Biserica în acele 300 de secunde preţioase. Asta înseamnă să fii sfâşiat de o durere autentică!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
6 noiembrie 2015 13:28
Citește mai mult despre: biserica Patriarhul Daniel protest religie scuze

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult