Disperat să vândă un dulap pe OLX, un caracalean a băgat 95.000 euro în el

Inspirat de o poveste reală, un caracalean a decis să revoluționeze marketingul și să  vândă în timp record un dulap. A băgat 95.000 de euro în el și l-a pus pe Olx, la prețul de 300 lei, ușor negociabil, dar acceptă și schimburi.

Caracaleanul spune că a început să fie sunat de multe persoane, care au început să-i ofere în mod suspect sume mult mai mari decât cei 300 de lei ceruți de ei.

”Cineva a spus că-mi dă 10.000 de lei și un apartament în Craiova, dar eu nu discut cu țepari din ăștia. Cine știe cu cine mă trezesc în bloc? Și de ce ar vrea să dea așa mult pe un dulap? Trebuie să fie o șmecherie, o fi înțeles cu notarul să mă țepuiască”, spune Cătălin B, caracaleanul cu dulapul.

Caracaleanul se laudă că a vândut dulapul în 2 ore, pentru că a fost nevoit să-l livreze el, în cârcă, la cumpărător: ”M-am ținut de cuvânt, a vrut să deschidă coletul la livrare, a numărat cei 95.000 de euro, mi-a dat 300 de lei, a fost civilizat. Pentru mine tot ce contează e să fie clientul mulțumit, că altfel îți faci reputație proastă în piață”, spune caracaleanul Cătălin B.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
14 noiembrie 2018 11:53
Citește mai mult despre: bani caracal dulap Euro OLX

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult