Industria HORECA a fost grav afectată de pandemie și micile măsuri de relaxare nu au dat o gură de aer suficientă restaurantelor, mai ales a celor fără terasă. În aceste condiții, unii patroni de restaurante spun că au ajuns să mănânce mâncare de-aia, ce dădeau de obicei la clienți.

restaurant_servire_mancare.jpg

„Uitați-vă la mine, în ce hal am ajuns. De două săptămâni eu și familia mea mâncăm doar acest snițel vienez de vită cu cartofi prăjiți. Mai avem și niște ceafă de porc, de-asta uscată cauciuc și această ciorbă de fasole cu ciolan fără ciolan făcută cu apă reîncălzită”, spune Dorin Pănescu, patronul unui restaurant românesc.

Proprietarii speră acum ca Guvernul să anunțe noi măsuri de relaxare pentru a putea permite oamenilor să mănânce și înăuntru. „La câtă mâncare ne-a rămas vă așteptăm cu niște rețete de stă mâța-n coadă, de când n-ați mai văzut de mult. Ați încercat vreodată cartofi extrasleiți, ținuți trei luni în bucătărie? O să vă lingeți degetele!”, amenință patronii. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 09.06.2020 11:46 Social

National Cinematografic