Divizie rusească de tancuri, pusă pe fugă de un bodyguard de farmacie

Nu întâmplător rușii au anunțat că își retrag armata din jurul Kievului și alte câteva zone. Decizia a venit ca urmare a unui alt moment penibil al armatei lui Putin, când o întreagă divizie de tancuri a fost pusă pe fugă de un bodyguard de farmacie. Ce-i drept, unul mai tinerel, de doar 72 de ani, o vârstă mult sub media breslei.

Asta arată încă o dată că soldații ruși care au invadat Ucraina sunt cu moralul la pământ, situație în care e de înțeles de ce Kremlinul a anunțat că se retrage din unele zone. Ucraina, în schimb, a prins aripi după incident și a rugat România, țara cu cea mai temută armată de bodyguarzi de farmacie din regiune, să-i trimită măcar 1.000 de astfel de sperietori pentru ruși.

În apărarea lor, soldații care au fugit din calea bodyguardului de farmacie spun că acesta i-a înspăimântat cu atitudinea sa. „Am tras cu tunul spre el, dar nici n-a clipit, de parcă era surd“, a povestit terifiat un soldat rus. „Și mai și stătea pe un scăunel. Păi dacă se ridica de pe el și îl arunca spre tancul nostru, praf ne făcea. Așa că normal c-am fugit cât am putut de repede.“

Scris de Calin
29 martie 2022 16:49
Citește mai mult despre: bodyguard rusia soldati

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult