DN1 s-a surpat din cauza unor polițiști grași trași cu radarul pe dreapta

Va fi dezastru în următorii 30 de ani pe DN1 după ce o bucată a drumului, aflată în zona localității Breaza, s-a surpat, îngreunând circulația autovehicolelor. Primele investigații arată că totul a pornit de la un echipaj de poliție care stătea cu radarul pe dreapta.

Din neatenție, agenții au chemat la șpagă încă un coleg de 120 de kile, care a fost picătura ce a umplut paharul. După ce au încasat încă 10 kilograme de șpagă, totul s-a năruit. Mașina poliției s-a dus la vale, cu asfalt și parapet cu tot, îngropând pasagerii în câteva sute de mii de lei.

Sindicatul Europol a încercat să nege că ar fi fost niște polițiști șpăgari acolo dar nu a putut prezenta dovezi că în ultimii 30 de ani s-a dat vreo amendă pentru mers cu farurile stinse, cu viteză inferioară pe banda a doua sau pentru depășire pe linie continuă în acel tronson. Pe de altă parte, lucrările de reparare a terasamentului sunt programate pentru 2028, după ce se aprobă studiile de prefezabilitate, de impact de mediu, de cooperare interregională magistrale europene și cel de proiect.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

3 februarie 2023 17:17
Citește mai mult despre: breaza politisti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult