DN7, blocat complet, că au oprit americanii să ia mici la Dedulești

Haos pe Dealul Negru, după ce convoiul de blindate americane venite să ne sprijine în fața unei posibile invazii rusești a oprit ca să-și ia americanii mici. Grătarele au fost pornite la foc automat, dar din păcate nu prea făceau față, așa că americanii au ajutat cum au putut, mai cu o grenadă, mai cu o găleată de kerosen.

În localitatea Dedulești-Vărzaru, fiind atras de mireasma fermecată a micilor care sfârâiau, primul tanchist american a frânat brusc și a virat spre grătare, ignorând banda continuă. În momentul în care a oprit primul tanc, toate celelalte tancuri s-au oprit și au întors turelele spre restaurante. Câteva TIR-uri au derapat, dar n-a avut nimeni tupeu să comenteze.

Un autocar Dacos, mai precis cursa de 16:15, a fost ușor avariat, dar pasagerii sunt cei mai în siguranță oameni din NATO, fiind apărați de o divizie mecanizată americană. Blindatele americane de pe Dealul Negru au luat și o amendă consistentă, pentru că circulau cu farurile de ceață pornite și Poliția n-a avut milă nici măcar de aliatul nostru strategic!

Scris de Ionut
10 februarie 2022 13:04
Citește mai mult despre: armată Dedulești mici SUA tancuri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult