DNA i-a găsit în beciul lui Dan Diaconescu pe Elodia, Michael Jackson, Bruce Lee şi soţii Ceauşescu

Procurorii DNA au scos ieri mascaţii şi jandarmii la o plimbare prin vila lui Dan Diaconescu, ca să efectueze o percheziţie. Descinderea a venit după ce unul dintre informatorii poliţiei a declarat că Elodia este ascunsă de patronul OTV în beciul locuinţei sale. Din informaţiile noastre, obţinute pe surse, se pare că Elodia se afla, într-adevăr, în beciul lui Dan Diaconescu, însă nu se afla acolo singură, ci în compania multor altor dispăruţi celebrii.

Michael Jackson, Elvis Presley sau Bruce Lee sunt doar câteva dintre celebrităţile internaţionale care s-au refugiat în subsolul vilei lui Dan Diaconescu. Pentru că e ultimul venit, Michael Jackson stătea departe de scenă şi răsfoia o revistă pentru copii. Scena improvizată era acaparată de Elvis Presley, unul dintre veteranii beciului lui Dan Diaconescu. Bruce Lee, în schimb, prefera să mediteze.

Se pare că în subsol se aflau şi nişte mineri, care ieşeau în fiecare noapte din beci şi aveau grijă de panseluţele plantate de ei în curtea lui Dan Diaconescu. În rest, aceştia ascultau atenţi discursurile lui Nicolae Ceauşescu, aflat şi el în beci, împreună cu soţia Elena.

În mod oarecum suprinzător, în subsolul lui Dan Diaconescu se afla şi Emil Boc, dar acesta a refuzat să spună motivul pentru care se ascundea acolo. Cel mai probabil se ascundea de Traian Băsescu şi i-a fost jenă să recunoască.

„E cea mai fericită zi din viaţa mea. Am luat autografe de la Michael Jackson, Elvis Presley şi Bruce Lee, trei dintre idolii mei. Şi am mai luat unul de la Elodia, pentru mama”, ne-a declarat, sub protecţia anonimatului, unul dintre mascaţii care au participat la operaţiune.

Descinderea de ieri n-a decurs fără incidente, mai mulţi mascaţi având nevoie de îngrijiri medicale la finalul operaţiunii. Se pare că aceştia au fost bătuţi crunt de Bruce Lee, care s-a iritat pentru că a fost bruscat de unul dintre mascaţi în timp ce medita.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
21 iunie 2010 22:00
Citește mai mult despre: Ceausescu Dan Diaconescu DNA elodia emil boc jandarmi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult