DNA s-a autosesizat în cazul botoșăneanului fără datorii la întreţinere

După ce mai multe ziare locale au scris pe larg despre misteriosul botoșănean care nu a avut niciodată datorii la întreţinere, DNA s-a autosesizat şi a deschis o anchetă. Procurorii urmează să verifice dacă cetăţeanul fără datorii a avut surse de venit exclusiv legale.

Scandalul a pornit de la administratorul blocului în care locuieşte botoșăneanul, care a intrat la bănuieli după ce a remarcat că există un singur locatar care nu are absolut nici o datorie la întreţinere. „Nimeni nu-şi poate plătit întreţinerea la timp doar din bani câştigaţi cinstit. Cu siguranţă e ceva necurat la mijloc”, a declarat acesta pentru presa locală.

Mai mult, vecinii de palier ai botoșăneanului au făcut declaraţii şocante despre obiceiurile acestuia. „N-a fost an în care să nu meargă în concediu măcar 10 zile”, acuză o vârstnică de 82 de ani. „L-am atenţionat de mai multe ori că a uitat lumina aprinsă când a plecat de acasă, însă mi-a spus, sfidător, că-şi permite orice factură de electricitate”, acuză o alta.

În cazul în care botoșăneanul nu va putea justifica toată suma achitată pentru întreţinere în ultimii cinci ani, cel mai probabil averea sa va fi confiscată. Până la finalizarea anchetei, aceasta a fost pusă preventiv sub sechestru.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
29 iunie 2011 10:06

Alte articole

Vezi mai mult