Doar 2 români din cei 8 milioane care au început postul Paștelui încă îl mai țin

Peste 8 milioane de români și-au propus să țină postul Paștelui la începutul lui martie, dar cu o săptămână înainte de final nu mai există decât doi români care încă rezistă. De la cei care au rezistat 2 ore până la unii care au rezistat chiar și o lună, tentațiile s-au dovedit prea puternice pentru majoritatea românilor.

Cele mai multe victime le-a făcut, deloc surprinzător, șaorma, urmată la mică distanță de mici. Biserica a avertizat dealtfel că toate șaormăriile din țară ar trebui închise pe perioada postului, iar grătarele în aer liber să fie interzise, doar că nimeni nu a vrut să-și asume o decizie atât de radicală și inumană.

Întrebat care este secretul lui, unul din ce doi mari finaliști care încă rezistă în post a dat un răspuns cel puțin surprinzător. „Broccoliul m-a adus aici“, a spus acesta. „Dacă ajungi să mănânci așa ceva îți pierzi definitiv orice plăcere de a mai mânca. Mâncarea pur și simplu dispare din viața ta. Așa că, dacă vrei să-și convingi organismul că mâncatul este ceva dăunător, broccoliul este soluția.“

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
15 aprilie 2022 08:54
Citește mai mult despre: Postul Paștelui

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult