Doar azi se găseşte în patiserii mucenidogul, mucenicul cu crenvurşt

Ofertă specială în toate patiseriile din țară, pentru românii care țin la tradiții, dar vor să simtă și niște carne: mucenidogul, un mucenic fraged cu un crenvurșt aburind, înfipt în cocă! Pe lângă variantele normale cu nucă, fistic sau simplu, acum există mucenidog cu piept de pui, sau amestec pui-porc!

Pentru persoanele cu probleme psihice, care preferă mucenicii oltenești cu zeamă, există oferte de ciorbă de mucenici la pahar, cu bucăți de crenvurști care plutesc pe deasupra, totul aromat cu scorțișoară, zahăr și vanilie: ”Dacă nu le dăm și ăstora ceva, fac urât, mușcă clienții normali. Ne e scârbă să-i vedem cum hăpăie zeama aia, dar atâta timp cât plătesc, de ce să comentăm noi tradițiile astea scârboase de Oltenia?”, spune un angajat al unei patiserii.

Patiseriile au decis să producă mucenidogul pentru că românii sunt totuși atenți cu silueta și știu că e important să consumi și proteine, nu doar zahăr, cu toate că nu există dovezi că crenvurștii ar conține vreo urmă de carne. Tot azi patiseriile de hipsteri au lansat mucesantul, o combinație între mucenic și croasant, preferat de fătălăi cu pantofi din Lidl și bretoniste care fac petiții pe Facebook.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
9 martie 2021 12:43
Citește mai mult despre: covridog mucenici

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult