Doi funcţionari s-au prezentat la spital cu arsuri grave după ce au frecat-o ani de zile la birou

Agitaţie mare astăzi la camera de gardă a Spitalului de Urgenţă, unde doi funcţionari s-au prezentat cu arsuri de gradul II pe mai multe zone ale mâinilor şi braţelor. Se pare că arsurile s-au format în timp, fiind cauzate de frecarea repetată a diverselor obiecte de birou, gest care ajunsese să fie făcut de cei doi în mod inconştient.

„Acum starea pacienţilor este stabilă, însă arsurile sunt grave. Este evident că au ingnorat semnalele de până acum, pentru că asemenea răni se capătă în ani de zile. Am mai avut astfel de cazuri, în special la persoane mai în vârstă angajate de mult timp în diverse instituţii. Unii ne-au spus că a început să-i ardă pentru prima dată în anii 90”, a declarat Decebal Popescu, medicul de gardă. 

Specialiştii avertizează că perioada lunii august, cea mai puţin solicitată, este deosebit de periculoasă pentru funcţionari. În această perioadă activitatea de frecare devine mult mai intensă, fapt ce pune în pericol sănătatea angajaţilor. O posibilă soluţie ar putea fi ziua de lucru de o oră, însă această propunere este doar în fază de proiect.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
5 octombrie 2015 12:45
Citește mai mult despre: accident birou decebal popescu functionari

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult