Doi hipsteri înveliți cu pături, confundați cu boschetari, ridicați de pe o terasă și duși la secție

Frigul de afară generează probleme pentru oamenii străzii din București dar și pentru cei care arată ca ei. Cum în România nu se mai fumează în localuri iar unele cârciumi au scos pături pentru cei care beau și fumează afară, poliția a confundat câțiva hipsteri cu boschetarii și i-au luat să-i ducă la secție.

„Noi patrulăm constant zona iar agenții noștri au fost sesizați că oameni îmbrăcați în zdrențe, cu barbă și cu mult accesorii vechi pe ei stau înfofoliți în pături afară. I-am dus la secție și i-am legitimat, apoi au fost transferați la centrul de persoane fără adăpost”, a declarat Emilian Marcu, șeful secției de poliție 85 din capitală.

În urma reclamațiilor venite de la aceștia, cum că nu sunt boschetari ci doar oameni care se îmbracă „în trend cu vremurile”, șeful de post a replicat că nu-și cere scuze pentru fapta comisă. „Este și mai rău decât îmi închipuiam, măcar dacă erau boschetari erau buni de ceva. Ăia mai adună PET-urile de pe stradă, mai fac colectare selectivă prin gunoaie. Ăștia nu fac nimic, arată la fel ca boschetarii și-ți mai și dau lecții de viață pe Facebook”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

14 octombrie 2016 18:38
Citește mai mult despre: boschetari fumat hipsteri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult