Doi hoți din Caracal, prinși după ce au purtat măști cu chipul celuilalt

Pandemia de prostie din Caracal continuă să șocheze pe toată lumea, mai ales după isprava unui cuplu de hoți, care, în încercarea de a se ascunde de camerele de luat vederi, au decis să poarte măști. Problema este că măștile înfățișau chipurile celuilalt, astfel că cei doi au fost prinși după doar o săptămână de oamenii legii.

„Din fericire pentru bancă, cei doi au făcut o greșeală care i-a costat scump. După trei zile în care am analizat imaginile de pe camerele de luat vederi, am realizat că purtau măști cu fața celuilalt, mai ales după ce și le-au scos, pentru că transpiraseră”, spune Decebal Popescu, polițist local.

O nouă mișcare de geniu a Secției de Poliție din Caracal a fost cea care a dus la prinderea răufăcătorilor. „Într-o săptămână i-am și prins, după ce am pus anunțuri prin oraș în care îi rugam să se prezinte la secție să vorbim ceva”, anunță cu mândrie Decebal Popescu.

Ce face acest caz și mai șocant? Cei doi hoți sunt gemeni, iar banca este una din parc, pe care cineva uitase o bancnotă de 10 lei.

Scris de Luchian
24 septembrie 2020 13:09
Citește mai mult despre: caracal hoți mască

Alte articole

Vezi mai mult